tilmeld link

Bolig -» Byggeri

Franck Geoteknik AS

Franck Geoteknik AS Alle kompetencer samlet på et sted. - oplev en mere effektiv rådgivning. Franck Geoteknik AS ønsker at være den foretrukne samarbejdspartner inden for jordbundsundersøgelser, miljø- og kontrolundersøgelser for erhvervslivet, private, og det offentlige. Vi kombinerer vores omfattende erfaring og viden om geoteknik og miljø med en overordnet tilgang til vores kunder som samarbejdspartnere. - Samarbejdspartnere, som vi møder i øjenhøjde med respekt og lydhørhed. Vi gør udelukkende det, vi er bedst til og sætter kvalitet, troværdighed og ansvarlighed højt. Vi er et stort rådgivningsfirma med alle kompetencer samlet på ét sted. Dette giver os mulighed for altid at kunne udvælge det team, der passer bedst til den konkrete opgave, så både kompetencer og kemien med kunden passer. Derfor vil du opleve en effektiv og individuel rådgivning, som kan frigive mere tid til andre opgaver, ved et samarbejde med os. Vi glæder os til at tage hånd om din udfordring og vise, hvordan vi kan hjælpe dig. Kontakt os og hør mere om vores kompetencer. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Søgeord: jordbundsundersøgelse, jordbundsanalyse, komprimering, komprimeringskontrol, sløjfning
Tilføjet d.
Kategori: Bolig » Byggeri
Vurderet: Franck Geoteknik AS
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 0,0 ud af 5 - baseret på 0 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

0
0,0
Stemmer:Franck Geoteknik AS Link er blevet vurderet 0,0 stjerner
 Stem på dette link
Del & gem denne side:

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Franck Geoteknik AS
Dit Navn:
Validering: 5 + 7 =
Kommentar:Relaterede links:

CONSULT-ING


Rådgivende Ingeniørfirma inden for alle ingeniørområder.
Rådgivning om ejendiommens små daglige problemer, bygningens

Entreprenør Århus - Støbearbejde i Odder udføres


Odder Entreprenør Firma - Vi udfører professionelt kloak arbejde i Århus og omegn. Vi laver støbningsarbejde til nye huse, store haller, garager, mm.

Vi

xblow


Xblow udfører Blowerdoor test og bygningstermografering , termografering af gulvarme, ældre huse, nye huse, fjernvarme, dyr, og meget mere.
Xblow køre i hel