tilmeld link

Bolig -» Haven

Alle tænklige links indenfor haven kan findes her. Dette er tænkt som et godt udgangspunkt hvis du leder efter specifikke have links. Alt fra legehuse, guider i fliselægning til beskæring af træer
6
4,8
 Stem
Den Rigtige Gartner

Den Rigtige Gartner TopLink

Den Rigtige Gartner er en lille eksklusiv gartner virksomhed der ligger i Slagelse. Virksomheden håndterer primært større erhvervskunder og landskabsopgaver. Folkene bag Den Rigtige Gartner har været i branchen i over 20 år, så der er styr på tingene..
16
3,2
 Stem
4Høje Anlægsservice

4Høje Anlægsservice

4Høje Anlægsservice beskæftiger sig med anlæg og pleje af græsarealer, grønne områder samt flisearealer i Sydjylland.
Endvidere har firmaet specialiseret sig indenfor for en række andre serviceområder som skovservice, juletræssalg og vintertjeneste..
5
3,4
 Stem
Anlægsgartner Greve - Snerydning, græsplæne vedligeholdelse

Anlægsgartner Greve - Snerydning, græsplæne vedligeholdelse

Velkommen hos JKS Anlæg A/S. Vi er et anlægsgartner firma med mange års erfaring bag os.

Vi udfører opgaver indenfor, snerydning, træ beskæring, beplantning og græs, m.m. klik dig ind på vores hjemmeside og find mere information !.
8
3,1
 Stem
Anlægsgartner Lis Mikkelsen

Anlægsgartner Lis Mikkelsen

Anlægsgartnerfirmaet Lis Mikkelsen ApS er en mindre virksomhed inden for anlægsgartnerfaget samt kloakarbejde.
Større og mindre havetegninger eller projekter udføres og vores kundekreds er private husstande.
Men blandt vores kunder er også boligselskaber, grundejerforeninger, virksomheder samt den offentlige sektor..
5
2,8
 Stem
Anlægsgartner Nordsjælland - John F A/S

Anlægsgartner Nordsjælland - John F A/S

Skal du have ryddet sne i din indkørsel eller boligforening, så kontakt os. Vi er billige, og har kun uddannet personale, som står klar til at hjælpe dig i København.

Endvidere tilbyder vi, vedligeholdelse af store såvel små haveanlæg, arkitekt arbejde og opførelse, samt vedligeholdelse af haveanlæg.

Du kan se komplet liste over hvad vi kan tilbyde netop dig, hvis du klikker dig ind på vores hjemmeside..
2
2,5
 Stem
Anlægsgartner Roskilde

Anlægsgartner Roskilde

Hos GreenGarden A/S i Grevinge i Nordvestsjælland tilbyder vi vores assistance til at hjælpe dig og din virksomhed med jeres haver. Vi råder over kompetente medarbejdere, og de redskaber, som skal til for at skabe et godt resultat. For mere information og kontaktoplysninger, klik da ind på vores hjemmeside.
4
2,5
 Stem
Anlægsgartner v/Lars Vestergaard

Anlægsgartner v/Lars Vestergaard

Har du brug for professionel hus/have-hjælp? Vi laver alt lige fra have-arbejde og brolægning til VVS og tømrerarbejde både for private og virksomheder. Kort sagt: Vi laver alt du ikke kan! Kontakt os allerede idag for en uforpligtende samtale. Vi er autoriserede..
0
0,0
 Stem
AZ have og anlæg

AZ have og anlæg

AZ have og anlæg er beliggende i Kalundborg, hvor fagligheden er i top. Uanset om du ønsker at få lavet belægning til virksomhed eller din ejendom, klarer AZH dette. Alt arbejde inden beskæring, belægning, snerydning klares..
8
3,3
 Stem
Belægning København - Anlægsgartner

Belægning København - Anlægsgartner

Vores belægnings afdeling udfører alle opgaver indenfor, stakit, støttemure, asfalt og trapper,mm.

Endvidere tilbyder Sven Bech A/S udførelse af gartner arbejde i Gentofte ved København.

Skal du have plantet om, eller mangler du bare vedligeholdelse af dit haveanlæg, fordi tiden ikke er til det. Så gir vi gerne et godt tilbud..
1
4,0
 Stem
BJ Anlæg ApS

BJ Anlæg ApS

BJ Anlæg ApS en anlægsgartner med base i Børkop. BJ Anlæg kan varetage store og små opgaver, både renovering, vedligeholdelse men også nyanlæg. Alle opgaver udføres med samme professionalisme og kvalitetsbevisthed..
8
3,0
 Stem
Boxs.dk

Boxs.dk

Vi designer og producerer unikke løsninger som f.eks. anneks, gæstehus, pavillon, hjemmekontor, skur, værksted, atelier osv.

Vores styrker er det kreative produkt som passer til dine omgivelser og behov. Vi levere dit projekt færdigt fra fabrik, på din adresse. (Det skal bare være muligt at kunne komme frem med lastbil for afsætning af emnet.)
Ring til os allerede idag på telefon for at høre mere..
2
2,5
 Stem
BP-HAVESERVICE er din havemand

BP-HAVESERVICE er din havemand

BP-HAVESERVICE klarer dit havearbejde på Fyn. Vi sikrer vedligeholdelse af grønne områder og befæstede arealer. Har du selv klaret havearbejdet, vil vi gerne bistå dig med oprydningen og bortkørsel af affaldet.

BP-HAVESERVICE løser opgaver for private og virksomheder. Vi bistår også gerne boligforeninger med drift og vedligeholdelse af grønne områder og befæstede arealer..
9
2,1
 Stem
Buus Anlægsgartner

Buus Anlægsgartner

Vi skaber, plejer og rådgiver grønt i hele Østjylland.
Buus Anlægsgartner er med sine 50 faglige dygtige medarbejdere en stærk samarbejdspartner, hvad enten det drejer sig om den lille gårdhave, den store erhvervsejendom, fældning af træer, eller andre spændende projekter indenfor de grønne områder.
Se mere på vores hjemmeside www.buus-ag. dk og se både referencer og billeder fra tidligere projekter..
7
3,3
 Stem
Byens Træer

Byens Træer

Kom trygt til Byens Træer når det drejer sig om fældning eller beskæring af træer i alle størrelser.
Vi er eksperter med mange års erfaring og klarer selv de tilsynelade umulige opgaver til topkrakter.

Sikkert, billigt og hurtigt. Hos Byens Træer mestrer vi fældning af selv de største og vanskeligste træer med beskedne pladsforhold omkring.
Beskæring og kronereduktion er også vores speciale.
3
2,3
 Stem
Cirkelhaven

Cirkelhaven

Cirkelhaven er et lille anlægsgartnerfirma med velkvalificerede medarbejdere, som har hjemsted i Utterslev i Københavns nordvestkvarter.
Vi har specialiseret os i pleje og vedligehold af både private haver og områder tilknyttet grundejerforeninger, samt grønne arealer omkring boligforeninger og firmaer i Storkøbenhavn.
Vi påtager os alle typer opgaver i det grønne område fra græsklipning, beskæring og oprydning til raa.
18
3,6
 Stem
Damholmgaard

Damholmgaard

Økologisk gård og en online butik med stauder og ting til haven. Rootrainers og forhåndsbestille stauder i butikken..
3
2,0
 Stem
Den Grønne Mand

Den Grønne Mand

Anlægsgartner virksomhed. vi laver alt inden for belægninger og have anlæg. pleje af grønne områder. beskæring af træer og buske.

Fældning af store træer samt vanskelige fældninger. Den Grønne Mand lægger vægt på fagligt godt håndværk.
6
3,0
 Stem
Din Anlægsgartner

Din Anlægsgartner

Alt inden for anlægsgartneropgaver udføres: Nyanlæg af alle former for belægning, trapper, støttemur, bålplads, m.m., terrænregulering, afvanding, faskineløsninger, beskæring og træfældning, etablering af græsplæner, hækklipning, pleje og vedligeholdelse, træarbejde: Hegn, terrasser, mindre skure m.m., plantning. Vi lægger stor vægt på at overholde aftaler og holde tæt kontakt til.
1
4,0
 Stem
Enghavegaards Anlægsgartnere - Stege

Enghavegaards Anlægsgartnere - Stege

Hos Enghavegaards Anlægsgartnere får du kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Med et hold af erfarne gartnere der arbejder hele året rundt, er det os du skal snakke med både angående anlæg og vedligeholdelse af haver og lignende. Så tag et smut ind forbi vores hjemmeside og se om vi kan byde dig på noget..
6
3,5
 Stem
Fagus træfældning

Fagus træfældning

Et af vores specialer er fældning af vanskelige træer. Når vi topkapper træer ved huse ol. klatre vi op i træet og firer grenene ned i små stykker.
Efter fældning fræser vi rødderne væk, og der er umiddelbart efter klar til nyplantning..