tilmeld link

Bolig -» Foreninger

Samling af danske bolig foreninger. Skal du eje, leje eller have en andel vil du kunne finde de aktuelle foreninger til dette her.
17
2,9
 Stem
AB Mølletoften

AB Mølletoften

Andelsboligforeningen Mølletoften i Valby. Her er billige lejligheder til salg i et attraktivt område.
Tænk fremad og lav en god investering, mens boligerne stadige er til at få fat i. Du kan også leje garager og opbevaringsrum..
27
3,1
 Stem
ABF Blommelunden

ABF Blommelunden

Vi er en veldrevet lille andelsboligforening med 21 boliger opført i 1992 Foreningen er beliggende i naturskønt område nær Bilka og Rosengårdscentret. Gode busforbindelser til centrum af Odense.
10
4,8
 Stem
Andelsboliger Islands Brygge

Andelsboliger Islands Brygge

Se andelsboliger til salg på Bryggen.

Oversigt over andelsboligforeninger i den gamle bydel på Islands Brygge: Artillerivej, Bergthorasgade, Egilsgade, Gullfossgade, Gunløgsgade, Halfdansgade, Ingolfsgade, Isafjordsgade, Leifsgade, Njalsgade og Snorregade..
7
4,0
 Stem
Birkebakken-2 - Torstorp i Høje Taastrup

Birkebakken-2 - Torstorp i Høje Taastrup

Birkebakken II er en hyggelig lille andelsboligforening i Torstorp i Høje Taastrup.
Vi hygger os sammen i vores forskellige klubber, til sociale arrangementer og endda til vores havedage. Se mere om vores forening på hjemmesiden.
7
3,6
 Stem
Boligforeningen P.M

Boligforeningen P.M

Boligforening, Boligudlejning, Lejlighede, lejligheder, familieboliger, leje, flytte, afdelingBoligforeningen P.M. er lokeret i Brønderslev, her administrer vi udlejning af lejligheder, så ønsker du at leje, er du velkommen til at kontakte os..
4
4,0
 Stem
Boligkontoret Danmark

Boligkontoret Danmark

Boligkontoret Danmark - et alment andelsselskab der udlejer og administrerer 20.000 boliger over hele landet. Sammen med selskabets 62 medlemmer sikrer vi alle befolkningsgrupper gode boligforhold..
3
4,3
 Stem

Grundejerforeningen Solhjemgården

Solhjemgården er en grundejerforening bestående af 95 parceller der ligger ved Stillinge strand - 4200 Slagelse ud til Musholm bugt. Der er følgende veje i foreningen : Mejsevænget - Strandskadevej - Mejsevej - Musvitvej - Ravnevej - Emuvej. Der er information til alle grundejere i foreningen og generel information om området..
5
3,6
 Stem
Lejernes LO

Lejernes LO

Lejernes LO i Hovedstaden giver lejere og andelshavere råd og vejledning om deres bolig, og om nødvendigt også bistand, hvis der skal føres sager ved huslejenævn eller beboerklagenævn. Vores tilbud gælder såvel enkeltpersoner som beboerforeninger. Vi kan hjælpe dig med råd og vejledning om blandt andet: Indflytning, fraflytning, huslejens størrelse, indvendig vedligeholdelse, bytte, husorden, byfornyelse, afdelingsmøder .
1
4,0
 Stem
minABF.dk

minABF.dk

Et unikt og komplet hjemmesidesystem til andelsboligforeninger, som gør livet nemmere for beboere og bestyrelsen. Med minABF.dk får I en række nyttige værktøjer som hjælper jer i den daglige kommunikation internt i andelsboligforeningen..
7
3,9
 Stem
Skelbæklund Grundejerforening

Skelbæklund Grundejerforening

Hjemmeside primært for foreningens medlemmer med referater og lokalplaner. Skelbæklund er en udstykning lagt i et kuperet tærren ved Dianalund i Sorø kommune.

Området er udformet under hensyntagen til tærrenet, hvilket betyder at husene skal tilpasses området..
5
3,4
 Stem
Sletten Beboerforening

Sletten Beboerforening

Sletten er et idyllisk fiskerleje i den sydlige del af Humlebæk.Bydelen består af mere end 130 fiskerhuse og gamle forretninger som i dag næsten alle er privatboliger. Sletten Beboerforening blev stiftet i 1981..