tilmeld link

Bolig -» Opvarmning

Her kan du finde forskellige typer af opvarmning til boligen. Alt fra brænde, stoker, pejse, fyr, brændeovne mv. Dvs. alt der har noget med opvarmning at gøre samles her
6
4,0
 Stem
Absolut-traepiller.dk

Absolut-traepiller.dk

Absolut Træpiller ligger i nærheden af Fleggaard i Harrislee og har alt i brænde. Du ønsker træpiller? Hos os for du de bedste træpiller og den bedste pris.

Du har brugo for energikoks? Vi har koks. Åbningstider: ma-fr kl. 09.30 - 17.00 lørdag kl. 10.00 - 12.00 Eller efter aftale.
Du er altig velkomm og ring på vores Hotline 36987222.
8
3,4
 Stem
Base-One - billig brændsel

Base-One - billig brændsel

Vi sælger alt i træbriketter, brænde, træpiller -Hurtig levering - billige priser - god kvalitet
Vi samler på tilfredse kunder - Derfor giver vi også den bedste service.
Vi samarbejder med Danmarks største grossist og er derfor altid lagerførende i vores sortiment..
0
0,0
 Stem
billig brænde

billig brænde

Mangler du brænde så sælger vi det billigt hos http://www.billig-braende.dk, vi sælger både pejsebrænde, ovntørret brænde, løst brænde, briketter og træ piller til billige priser.Vi forhandler mange forskellige af træ sorter ask, birk, bøg, eg og løv.Vi lever over hele landet, helt kvit og frit. Så hvis du mangler billig brænde så kan du finde os på http://www.billig-braende.dk.
11
2,2
 Stem
Billig naturgas - NGF Nature Energy

Billig naturgas - NGF Nature Energy

Hos NGF Nature Energy kan de tilbyde deres kunder billig naturgas og rigtig god service.

Hos NGF Nature Energy går de meget op i at yde god personlig kundeservice, derudover har de som mål, at levere det bedste produkt til den aller bedste pris.

Hos NGF Nature Energy går de meget op i miljøet, derfor forsøger de også at sprede budskabet om naturgas, som er det absolut reneste af de fossile brændstoffer.

Dette er blot en af mange fordele man har ved at vælge naturgas frem .
7
4,3
 Stem
Bioburn - alt i biopejse og bioethanol

Bioburn - alt i biopejse og bioethanol

Ønsker du dig en flot pejs men ikke alt bøvlet? - så er en biopejs måske noget for dig. En biopejs er en pejs der ikke skal bruge nogen skorsten eller aftræk.

Du hælder blot bioethanol på og tænder med en lighter, når pejsen er slukket, kan den rengøres med en fugtig klud - nemmere bliver det ikke at bruge en pejs!..
6
4,2
 Stem
Biopejs og bioethanol fra Vauni

Biopejs og bioethanol fra Vauni

Vauni er en Svensk virksomhed der er specialiceret i at designe, producere og sælge biopejse. En biopejs brænder på bioethanol, og kræver derved ingen skorsten ved installation.

En biopejs hænges nemt på væggen eller placeres frit på gulvet, du får derfor mange muligheder med en pejs der brænder på bioethanol.

Alle biopejsene er testet og godkendt af den svenske sikkerhedsstyrelse SP Sitac, hvilket er din garanti for en biopejs af høj kvalitet..
10
3,9
 Stem
Boligopvarmning med Infrarød Varme

Boligopvarmning med Infrarød Varme

InfraNOMIC Infrarød Varme. Moderne og energibesparende varmepaneler.

InfraNOMIC Infrarøde Varmepaneler har et meget flot udseende, leveres i forskellige RAL farver og overflader. For loft og væg montering.

InfraNOMIC Infrarød Varme, næsten som solens varme.
1
4,0
 Stem
Braendekob.dk

Braendekob.dk

Braendekob.dk er en af Danmarks absolut billigste webshops, der forhandler brænde. Vi har bl.a. vundet en "Billigst i Test" på politiken.dk.Udover flere slags ovntørret brænde og almindelig pejsebrænde, kan du også købe træpiller og træbriketter hos os..
1
4,0
 Stem
Brunata.dk

Brunata.dk

Brunatas moderne produktion af fleksible fjernvarmeunits (substations) er leveringsdygtig i optimale løsninger til opvarmning og varmt brugsvand i alle størrelser og varianter.

Anlæggene designes kompakte - lette at transportere og installere. Brunatas fjernvarmeunits leveres færdige, afprøvede, og med alle el-forbindelser monteret for minimale installationsomkostninger..
5
4,0
 Stem
Brændselsfirmaet H.C. Skov A/S

Brændselsfirmaet H.C. Skov A/S

Helt tilbage til 1955 har vi sørget for at vores kunder har kunnet holde sig varme indendørs. Dengang var petroleum populært og det fører vi stadig.

Udover dette kan vi levere brænde - både i sække og på paller, træbriketter, træpiller, grillkul m.fl.

Alt leveres til hoveddøren og det er både til private og erhvervslivet. Se meget mere om alle vores produkter på hjemmesiden, hvor du også kan b.
1
4,0
 Stem
Dansk Klima Center

Dansk Klima Center

Dansk Klima center forhandler Klimaløsninger, varmepumper, aircondition og manget andet. Vi forhandler på både b2b markedet og b2c markedet. Vi forhandler blandt andet Samsung og mange andre førende mærker..
6
4,2
 Stem
Dansk-Elgulvvarme.dk

Dansk-Elgulvvarme.dk

Velkommen til Dansk-Elgulvvarme.dk Alt i el gulvvarme, spejlvarme, frostsikringskabler, el gulvvarme termostater, varmekabler og kabel kit. Se de mange produkter på siden, og få op til 15 års garanti på det nye varmekabel.
6
4,0
 Stem
Djursbraendesalg.dk

Djursbraendesalg.dk

Djursbrændesalg er et etmandsfirma, der hovedsagelig sælger tørt og kløvet brænde, som f.eks. eg, bøg og gran.

Der sælges også alternative fyringsprodukter som træbrikketter og træpiller. Der sælges og købes også pæl, juletræer, pyntegrønt.
Firmaet ligger i Hornslet og ejes af Thomas Kramer. Der leveres gerne. Ring og hør nærmere..
6
4,0
 Stem
ES-masseovne

ES-masseovne

ES-masseovne er et jysk firma med et gennemprøvet koncept , som drives af erfaren ovnsætter og murer. Energibesparende masseovne opføres over hele landet.

Foruden opvarmning kan der i masseovnen monteres en varmeveksler som, koblet til varmtvandsbeholderen, kan forsyne huset med varmt vand.

Er forbruget beskedent, kan et mindre, velisoleret gulvareal også opvarmes..
6
4,0
 Stem
Ewers webshop

Ewers webshop

Miljøvenlig energi Træpiller, træbriketter og brænde. Salg af biobrændsel. Brødr. Ewers A/S vægter højt på kvalitets energi.

Vores Ewers træpiller, løse træpiller og træpiller barlinek er DINplus kvalitetsstemplet. Emballagen findes fra 15 kg. til 25 kg. sække og Barlinek findes i både 6 og 8 mm. Pallerne bliver leveret og kørt på plads efter ønske med mobil truck fragt frit..
1
4,0
 Stem
Fredericia Isolering

Fredericia Isolering

Vi isolerer boliger ved brug af papiruld. Hvilket er et genbrugsprodukt, der er lavet af genbrugte aviser.

En hulmurs isolering kan give en reducering i varmeforbruget på op til 25%. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig og din bolig..
5
3,2
 Stem
Frørup Smede & Maskinforretning

Frørup Smede & Maskinforretning

Frørup Smede- & Maskinforretning er en moderne landbrugsmaskinforretning med 10 ansatte. Firmaet råder over moderne værksteds- og lagerfaciliteter og 5 værkstedsbiler.
Som medlem af KOMPLET-kæden forhandles et bredt udvalg af landbrugs- og småmaskiner fra førende producenter. Ud over salg og reparation af traktorer og landbrugsmaskiner har virksomheden en VVS-afdeling med 3 ansatte..
7
3,6
 Stem
Fyns Oliefyrsservice

Fyns Oliefyrsservice

Fyns Oliefyrsservice tilbyder installation og vedligeholdelse af oliefyr, stoker, olietanke, kedler og varmekanoner.
4
3,0
 Stem
Fyrogspar.dk

Fyrogspar.dk

Salg af brænde og brændsel af træ, såsom træbriketter og træpiller til pejse og brændeovne samt til stoker og pillefyr.
Vores brændesalg leverer kun tørt pejsebrænde og brændsel der brænder godt og efterlader minimale askerester efter brænding.
Vi har siden 2001 leveret brænde og træpiller til brændeovne og stokerfyr, og vores erfaring kommer dig til gode, når du fyrer med alternative b.
3
4,0
 Stem
Gejs Trading af 1993 ApS

Gejs Trading af 1993 ApS

Vi både importerer og eksporterer en masse forskellige produkter til at varme boliger op. Det er både produkter til solvarme, som f.eks. solpaneler og solvarmebeholdere.

Derudover har vi også et bredt udvalg indenfor stokeranlæg, som bl.a. inkluderer stokerkedler og stokerfyr.

På vores hjemmeside kan ses billeder, priser og produktblade. Har du spørgsmål? Så er du naturligvis meget velkommen til at give os et kald..