tilmeld link

Bolig -» Håndværkere

Danske håndværkere til boligen samles herinde. Alt fra blikkenslagere til nedrivnings firmaer. Er du selv håndværker, kan du nemt og helt gratis tilmelde din hjemmeside her på siden
9
3,8
 Stem
3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk

3byggetilbud har formidlet mere end 80.000 opgaver for private, boligforeninger og virksomheder siden vores start i 2005.
Alene i 2007 formidlede vi mere end 20.000 opgaver indenfor bygge- og anlægssektoren.
Lad os gratis hjælpe dig med, at få planlagt dit fremtidige byggeprojekt, og sikre dig en god kvalitet til den rigtige pris!.
2
4,5
 Stem
abyg.dk

abyg.dk

A Byg udføre alt tømrerarbejde i Aalborg omegn. Køkken salg og montering. Nye vinduer og døre. Alt i tagarbejde, gulve og lofter. Få et billig uforpligtende tilbud.

Giver gode råd om byggeriet og få en fagmands mening..
9
4,1
 Stem
AK-Byg

AK-Byg

Vi står gerne for udskiftning af vinduer og døre fra kælder til kvist AK-Byg tilbyder 1. klasses håndværk udført efter bedste danske håndværkstraditioner Står De foran et stort projekt med hel eller delvis udskiftning af vinduer og døre i deres bolig eller virksomhed så tøv ikke med at kontakte AK-Byg ApS.
Vi tilbyder solid erfaring og udfører Deres opgaver med stor respekt for danske håndværkstrad.
1
4,0
 Stem
Antenne Nordsjælland - Elektriker

Antenne Nordsjælland - Elektriker

Din lokale elektriker i Nivå. Niverød El Service A/S udfører alle opgaver indenfor branchen, og levere altid en service i top.
Skal du have installeret hårde og hvidevarer, alarmanlæg, telefoni installation eller andet til konkurrencedygtige priser, så kontakt os i dag, for et godt tilbud !.
0
0,0
 Stem
Belysning Amager - Elektriker

Belysning Amager - Elektriker

Installation af belysning anlæg i København og Amager. Vores elektriker firma levere altid en god service, samt kvalitet på højt niveau.

Vi udfører alle opgaver indenfor elektriker faget, og har mange års erfaring..
3
4,7
 Stem
Billig Låsesmed - Kbh N

Billig Låsesmed - Kbh N

Firmaet er Låsesmed i København, og leverer den billigste låseservice på markedet. En oplukning i dagtimerne koster fx kun 395 kr, hvor du ofte giver det dobbelte hos andre låsesmede.
Der er tilmed døgnservice, så står du og skal bruge en låsesmed midt om natten, kan du også ringe..
1
4,0
 Stem
Blikkenslager - Så er vi firmaet

Blikkenslager - Så er vi firmaet

AG Blik - Blikkenslagerarbejde, zink, kobber tage, skifertage, herunder tagrender, og nedløbsrør, facadebeklædninger. Vor målsætning er at levere kvalitetsarbejde til aftalt tid og pris. Århus, Solbjerg, Odder, Skanderborg.
10
3,4
 Stem
Blikkenslagerfirmaet Bent Hansen

Blikkenslagerfirmaet Bent Hansen

Blikkenslagerfimaet Bent Hansen, alt inden for blikkenslager faget.
Vi udfører blikkenslagerarbejder, leder byggeprojekter og rådgiver både virksomheder, den offentlige sektor og private borgere i hele Sønderjylland.
Hos os får du faglig kompetent rådgivning til dine små og store byggeprojekter, reparationer og vedligehold.
Vi tilbyder udvendig gennemgang og eftersyn af bygningerne, rensning af tagrender, reparation og udskiftninger mm. Tag.
2
4,5
 Stem
Bosima Aps

Bosima Aps

Bosima har 15 års erfaring i bjælkehuse og lægger vægt på kvalitet. Vi opføre helårshuse og sommerhuse, leveret nøglefærdige, som medbyg eller selvbyg. Desuden luksus udendørs- og indendørs badekar, garager, redskabsskure, trapper, saunaer og meget mere..
7
2,7
 Stem
Bugge & Partner Maler firma

Bugge & Partner Maler firma

Bugge & Partner- Maler firma Bugge og Partner består af Maler mester Dan B. Jensen og Jimmy Späth, samt 15-20 dygtige maler svende med flere års erfaring.

Alle maler svende er uddannet indenfor maler faget..
5
4,2
 Stem
Byggestart.dk - Murer, Maler og Tømrer

Byggestart.dk - Murer, Maler og Tømrer

Byggestart.dk er den moderne entreprenørvirksomhed, der bedst løser bygherrens opgaver.
Vi har den målsætning at blive den foretrukne samarbejdspartner til alle små og mellemstore bygge og håndværksopgaver. Vi anser det som en ambitiøs, men realistisk målsætning, som vi kun kan nå i kraft af et tæt samarbejde med vores konstant voksende netværk af samarbejdspartnere.
I dag samarbejder vi med over 1000 virkso.
5
3,8
 Stem
Byggetilbud.dk

Byggetilbud.dk

Byggetilbud.dk skaber kontakt mellem private, entreprenører og det offentlige til arkitekter, mestre og entreprenører...
1
4,0
 Stem
Carsten-hedegaard.dk

Carsten-hedegaard.dk

Carsten Hedegaard murerfirma er et enkeltmands firma som beskæftiger sig med alle opgaver inden for murer branchen.Nyt badeværelse, omforandring, tag omfugning, tilbygning, reparation og meget andet..
5
4,4
 Stem
Copenhagen Electric

Copenhagen Electric

Autoriseret Elinstallatør med fokus på god service og rimelige priser.

Vi ønsker at være troværdige og bygge vores service på gennemsigtige priser. F.eks. tager vi i københavn ikke ekstra for kørsel, og du får ikke ekstra-regning for servicebil eller værksted. Vores priser er inkl. ALT..
0
0,0
 Stem
Culina.dk

Culina.dk

Specialister i eksklusive og specialdesignede køkkener og badeværelser. Vi laver også garderober i det materiale du ønsker. Kontakt os i dag, og få et bud på en pris på dine drømme - vi går ikke på kompromis, derfor er dine tanker og drømme i fokus. Hos os er DU i fokus..
12
4,2
 Stem
Danmag maler i Århus

Danmag maler i Århus

Lave priser og god kvalitet.Vi udfører alle former for indendørs maleropgaver samt opsætning af filt.
Vi har mange års erfaring i malerarbejde og har med vores malerfirma, gennem de sidste 3 år, kommer overalt i Århus og omegn.

Vi er begge faguddannede håndværkere med stor erfaring og vi arbejder til absolut konkurrencedygtig priser. Vores malerfirma er kendt for altid at udfører håndværk af høj kvalitet og leverer et resultat, du vilvære tilfreds med.
2
4,5
 Stem
Dansk Skadeservice

Dansk Skadeservice

Brandskade, vandskade, sodskade, affugtning, affugter, lugtsanering, flytning, opbevaring, afdækning, indbrud, skimmel, skimmelsvamp, afvaskning, skade, skadeservice, løsøreskade, bygningsskade, skimmelsanering.
1
3,0
 Stem
Danskbyggetilbud

Danskbyggetilbud

danskbyggetilbud.dk - siden du skal bruge til at finde en håndværker til netop dit byggeprojekt.

Det er hurtigt og nemt, du går ind på www.danskbyggetilbud.dk beskriver dit projekt og udfylder kontakt information, så bliver du herefter kontaktet af op til 3 håndværkere indenfor 3 hverdage.
Hvorfor bruge tid på og ringe rundt til en masse forskellige håndværkere, når det hele kan klares et sted!
Og så er det HELT GRATIS!!!.
2
4,0
 Stem
Datanetværk i Århus

Datanetværk i Århus

Velkommen til til RAFN-EL.
Vi tilbyder datanetværk i århus, og mange andre ting. er du for eksempel igang med et byggeri, så kommer vi glad og gerne forbi og ordner alt el instalationen for dig top professionelt og selvfølgelig med garanti.

Vi kan også lave avancerede sikringsanlæg og meget meget mere. besøg vores hjemmeside for nærmere information..
3
3,7
 Stem

De Præcise Håndværkere

Vi udfører kvalitetshåndværk til de aftalte deadline for kunder i København samt Nord, Øst, Syd- og Vestsjælland.
Lad os komme ud og se på opgaven. Derefter kan vi give et uforpligtende tilbud.
Venlige hilsner, Claus og Henrik..