tilmeld link

Bolig -» Vinduer & Døre

Alt til boligen i vinduer og døre. Skal du købe nyt kan du finde gode danske ressourcer her, der kan hjælpe dig med udskiftningen af døre og vinduer i huset
0
0,0
 Stem
Bango.dk - Danmarks største shop for vinduer, porte og døre

Bango.dk - Danmarks største shop for vinduer, porte og døre

Bango er Danmarks største shop og butik indenfor døre, vinduer og porte. Vi har 5.000 m2 lager og butik og altid mere end 5.000 varer til salg online på shoppen. Det vi ikke måtte have på lager skaffer vi hurtigt.Bango sælger produkter i tre forskellige grupperinger - lagersalg, outlet og genbrug. Lagersalgs varer er nye døre, vinduer og porte, der sælges direkte fra lageret til slutkunden. Outlet er typisk restpartier, som vi har opkøbt og kan sælge til ekstraordinært lave priser. Outlet varer.
4
3,8
 Stem
Boholm Vinduescenter

Boholm Vinduescenter

BOHOLM VINDUESCENTER udskiftning og montage af vinduer og døre i nyt som gammelt byggeri.
Stabil kvalitetssikring, standarder overholdes, byggemøder. Boligforeninger og private. Gratis konsulentbesøg, prøver medbringes..
1
4,0
 Stem
BSH Danmark Vinduer og døre

BSH Danmark Vinduer og døre

Hvis dit hus trænger til nye vinduer eller døre, er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser. Skal vinduerne være trævinduer eller plasticvinduer - begge har fordele og ulemper.
Trævinduer og trædøre kan ånde og giver luft, hvor plastic som bekendt er et meget tæt materiale, som ikke tillader fugt at trænge hverken frem eller tilbage.Hos BSH handler vi kun med trædøre og trævinduer, da vores erfaring og stolthed har det bedst med naturens egne ædle materialer. Alle produkter er lavet af 10.
7
3,0
 Stem
Byens Glas

Byens Glas

Byens Glas løser alle typer glarmester opgaver med vinduer, glas, rammer og spejle Døgnservice udførelse af rammer Byens glas har døgnservice. Vi giver tilbud på dit projekt.

Byens Glas løser alle typer af opgaver med glas, rammer og spejle. Virksomheden har mere end 50 års erfaring og drives i dag af "anden generation.
17
2,9
 Stem
Foldedøre til udestuer

Foldedøre til udestuer

Win door er eksperter i foldedøre til udestuer. Vi udarbejder tilbud på foldedøre til udestuer uforpligtende og gratis.
Du kan nemt undersøge alt om foldedøre til udestuer på vores hjemmeside. Har du interesse i foldedøre til udestuer kan du spørge os på tlf. 76 28 08 00.
Leder du efter foldedøre til udestuer kan du selv bestemme størrelsen på din foldedør.
Om det skal være med udadgående eller indadgående eller om det skal være i træ eller plast. Ønsker du en foldedør til din udestu.
10
3,8
 Stem
GardinDekoratøren

GardinDekoratøren

Gardiner persienner rullegardiner og meget andet hos Peter, opmåling koster ikke en meter! Erfaren gardinmontør og kommer gerne over hele Sjælland når det passer dig.

Forhandler eksempelvis solcelledrevne økologiske lyddæmpende produkter!.
1
4,0
 Stem
Gardindelux Aps

Gardindelux Aps

Savner du at kunne skærme af for solens skarpe stråler og på samme tid kunne nyde den uforstyrrede ro? Så bør du måske købe gardiner til dine vinduespartier. Hos Gardindelux tilbyder vi et velassorteret sortiment af alle slags gardiner. Gardindelux specialfremstiller og sørger for montering af gardiner og persienner. Gardindelux’s Gardinbus rejser rundt i hele Danmark for at måle op og komme med uforpligtende tilbud på gardinløsninger. Vi tilbyder landets største udvalg af de smarte og funktions.
1
4,0
 Stem
Gardinlagert i Nykøbing Falster

Gardinlagert i Nykøbing Falster

Gardinlageret i Nykøbing Falster har et stort udvalg af blandt andet gardiner, silkeblomster og boligtekstiler.

Derudover tilbyder Gardinlageret i Nykøbingfalster også forskellige serviceydelser som gardinvask, gardinopmåling, gardinsyning og møbelpolstring..
0
0,0
 Stem
Glarmester Frederiksværk

Glarmester Frederiksværk

Glarmesteren i Frederiksværk har mange års erfaring i al slags glas arbejde, og vores medarbejdere er alle dygtige veluddannede folk der ved hvad de laver.

Derfor får du altid kvalitets arbejde når du ringer til os, så tag et kig ind forbi vores hjemmeside, der finder du kontaktoplysninger så du kan ringe for et uforpligtende tilbud..
4
3,3
 Stem
Glarmester Schilling - sparer dig en skilling

Glarmester Schilling - sparer dig en skilling

Glarmester Schilling som har base i Svinninge udenfor Holbæk på Vestsjælland, tilbyder alt indenfor glas reperationer eller udskiftning af termoruder, butiksruder m.m.

Glarmester Schilling's mål er kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.
Kontakt os for en dialog omkring netop dit glas projekt !.
3
4,3
 Stem
Glarmester Svane Glas

Glarmester Svane Glas

Glarmester Svane Glas i Randers, Hammel, Grenaa, Ebeltoft, Bjerringbro og Hammel er din lokale glarmester. Svane Glas betjener flere typer kunder af private og professionelle.

Derfor kan Svane Glas byde på alle typer af opgaver inden for glarmester faget - lige fra udskiftning af enkelte ruder til store entrepriser.

Svane Glas har egen termorude produktion og kan derfor levere unikke løsninger. De 7 glarmester forretninger er selvstændige virksomheder, der tilg.
9
2,4
 Stem
Glasbyg

Glasbyg

Tysk produkseret kvalitets vinduer - døre - foldedøre -hæve/skydedøre - terassetage og vinterhaver efter mål.Facade elementene leveres i plast eller alu og glastagene leveres kun i aluminium.

Vi har vindues elementer med lave U-værdier helt ned til passivhus byggeri U= 0.78 vi levere også indgangspartier i alu til boligforeninger.
Du vil på hjemmesiden kunne finde elementer til enhver opgave.
7
3,7
 Stem
Glasse.dk

Glasse.dk

Glasse.dk er en nystartet hjemmeside der sælger alt i glas, vi ønsker at leverer et unikt produkt, derfor er det muligt i samarbejde med os selv at designe dit nye glasbord eller altan afskærmning.

Vi sælger alt indenfor glas men har specialiseret os i at bearbejde glasset. dvs, at vi starter fra bunden når vi skal lave dit nye glasbord, vi starter med at skærer glasset ud, derefter skal det poleres og evt. have folie på i ønsket farve. H.
1
4,0
 Stem
Jesper Vonsild

Jesper Vonsild

Jesper Vonsild Tømrer og Snedker i vejle. Vi udfører alt i tømrerarbejde og har altid en professionel tilgang til vores arbejde. Ingen opgave er for lille eller for stor, og kunder er altid velkommen til at kontakte os for et gratis tilbud på netop din tømreropgave.
3
4,0
 Stem
JH Portteknik

JH Portteknik

Garageporte og industriporte - JH Portteknik kan levere portløsninger til netop dit behov! Med mange års erfaring i portbranchen, er JH-Porteknik en oplagt leverandør og garageporte og industriporte til både private og erhverv..
1
4,0
 Stem
Jægerspris-Vinduet A/S

Jægerspris-Vinduet A/S

Kunst? eller bare godt håndværk? Vinduer og døre fra Jægerspris-Vinduet A/S, er målrettet til dig, der gerne vil have noget andet end det de andre har.

Vi er til for dig, der sætter pris på det unikke og værdsætter kvalitet. I disse tider er tendensen at man industrialiserer. Vi går mod strømmen er personaliserer !.
3
4,0
 Stem
Lundemanglas

Lundemanglas

Vores arbejdsområder i glasset spænder vidt - store og små opgaver. Vi gør alt i glarmester arbejde, samt autoruder.

Du vil altid kunne sende os en mail eller kontakte os ved telefon for en glassnak - der er åben linie alle ugens dage, så tag et kig forbi vores hjemmeside.
0
0,0
 Stem
Mejan Vinduer

Mejan Vinduer

Mejan vinduer har kvalitetst vinduer og døre i følgende materialer, Fyrretræ, Træ/Alu, Mahoni, Plast / Pvc, koblede og forsats vinduer. Alt er Dansk produceret med års DVC garanti. Alle materialer vi bruger er miljø og energi venlige, derfor skåner og tænker vi på miljøet..
7
3,6
 Stem
nordic+ - Gardiner og solafskærmning

nordic+ - Gardiner og solafskærmning

Her kan du bestille en gratis opmåling med en gardinbus. nordic+ leverer gardiner og solafskærmning til landets bedste gardinbutikker og gardinbusser.
Hos nordic+ finder du gardiner som; rullegardiner, lamelgardiner, plissegardiner, persienner og også markiser.
0
0,0
 Stem
PR Plastvinduer og døre Fyn ApS

PR Plastvinduer og døre Fyn ApS

Her producerer vi døre og vinduer i plast/pvc. Disse produkter er super nemme at holde i forhold til fx. trævinduer og -døre som kræver meget mere vedligeholdelse.

Flotte døre og vinduer er med til at give huset det helt rigtige udseende - det kan i høj grad give huset karakter og atmosfære.

Teknik og moderne materialer gør det muligt at opfylde kravene til lyddæmpning, varme- og kuldeisolering. PR Vinduer producerer både inde- og udendørs døre, og vores vinduer fåes i mange forsk.