tilmeld link

Bolig -» Byggematerialer


Hvis du skal bruge nogen byggematerialer til boligen, kan du højst sansynligt finde det du skal bruge her. Kig igennem vores tilmeldte hjemmesider her.

abelona.dk

abelona.dk

Hos abelona finder du et stort spændende udvalg af super rustikke væg og gulv fliser importeret direkte fra de græske bjerge samt stor græsk flise fabrik. Vores speciale er brudfliser og klippevægge som vi har lært at lave i Grækenland ! Egen import - Kun direkte salg - Udførelse.
ALJ Komposit

ALJ Komposit

Hos os finder du flotte vedligeholdelsesfrie produkter til hus og have. Komposit hegn, terrasse og facadebeklædning. Vi tilbyder hjælp og vejledning til alle vores kunder. Vi tilbyder også animerede videoklip af dit hus og en eventuel ny terrasse ellerhegn..
Altomhus - Illustreret Byggeordbog

Altomhus - Illustreret Byggeordbog

Bygningsdele og husdetaljer. Hvad hedder det ? - Hvor sidder det ? Interaktive illustrationer med ord og definitioner.

Mere end 6.000 ord og udtryk om huse og byggeri, med forklaringer i tekst og illustration. Søg visuelt bygningsdel for bygningsdel, eller søg fritekst i søgefeltet - eller benyt i emneinddelt ordbog..
Axhiss.dk

Axhiss.dk

At installere en elevator i en eksisterende bygning er ofte en kompliceret operation. Du skal både have plads til al teknikken, samtidig med at du skal holde dig indenfor de eksisterende rammer i bygningen.Vil du have hjælp og rådgivning til valg og installation af den rette elevator til dit behov? Så kontakt Axhiss - Vi er eksperter i elevatorer og lifte, både til personer, gods, biler og meget mere..
Billig beton i høj kvalitet

Billig beton i høj kvalitet

Har du brug for gulvstøbning i beton, alle har råd til? Har du gang i et byggeprojekt eller skal du til at starte op, da kan du få hjælp af os. Vi lægger os altid i selen for at yde den bedste service, så vi lever op til kundernes forventninger og ønsker. Derfor kan du altid få et godt tilbud hos os, men du finder allerede formidable priser hos os. Samtlige af vores beton priser er inklusiv miljøtillæg, samtidig med at du kan stole på at vi udføre vores arbejde således at du ikke kommer til at s.
Billigepostkasser.dk

Billigepostkasser.dk

Den nye postlov, der blev vedtaget i 2004, betyder i praksis, at alle etageejendomme skal være forsynet med samlede postkasseanlæg, der er direkte tilgængelige for postbudet ved opgangen eller ejendommens indgangsparti.
Loven kræver ligeledes at postkasseanlæggene er etableret inden udgangen af 2009. Billigepostkasser.dk monterer postkasser og brevkasseanlæg i etageejendomme.
Få et godt tilbud på billige postkasser inden den nye postlov tr&.
bolius.dk - Byggematerialer

bolius.dk - Byggematerialer

Har du brug for information om byggematerialer? Gode tips, inspirations- og gør-det-selv artikler fra Danmarks Videncenter for boligejere.

Bolius har ligeledes fastansatte arkitekter og bygningskonstruktører der kan give dig ekspertrådgivning om valg og køb af byggematerialer. .
Brabrand Fineringscentral

Brabrand Fineringscentral

Salg af finer samt pålimning, klipning og fugning af format finér. Vi sælger både til private og erhverv i store og små mængder.

For eksempel bistår vi med finerarbejde og finering af emner til små og store snedkerier. Det kan f.eks. være køkkenfronter, garderobeskabe, paneler og andet inventar, hvor man ønsker en høj standard.

Vi er også behjælpsomme med, at spænde nyt finer på l&.
Byggemarked, Trælast, Tømmerhandel - Knud Larsens Byggecenter

Byggemarked, Trælast, Tømmerhandel - Knud Larsens Byggecenter

Hos Knud Larsen Byggecenter er et stort byggemarked som gerne vil give en god oplevelse til sine kunder når de handler og gøre det nemt for dem at handle.

Her kan du få alt indenfor trælast og tømmerhandel og nogle af de 10 mest solgte produkter er pejsebrænde, træbriketter, flisegrus, stabilgrus, nybrosten, plasmo trapezskruer, gipsplader og meget mere..
Byggeudvalg.dk

Byggeudvalg.dk

Niche webshop med fokus på innovate byggematerialer. Vi forhandler flere innovative løsninger blandt andet fra Tyske Wedi og Norske Fibo Trespo, som gør det nemt for dit at lave et badeværelse. Fælles for løsningerne du finder, er at de skal være nemme at bruge for dig..
Byghjemme.dk

Byghjemme.dk

Byghjemme.dk - tidligere www.billigbyg.dk, alt i bad, byggematerialer, værktøj og haveartikler. Danmarks største byggemarked på nettet siden 2004. idag en del af Bygghemma gruppen - Nordens største byggevarehus på nettet.
BygMax

BygMax

BygMax.dk dit online byggecenter med alt indenfor kvalitets byggematerialer, VVS, el, byggemarkedsvarer og alt til hus og have direkte leveret i hele landet.
Vi har dag til dag levering som en selvfølge.

BygMax.dk - online siden 2002.
BygXtra

BygXtra

BygXtra byggemarked på internettet med mere en 60 års erfaring. Stort udvalg indenfor alt til hus og have, såsom Weber grill, værktøj, havemøbler, byggematerialer, belysning og meget mere. BygXtra har dag til dag levering, fra vores eget store lager..
Cradle to Cradle ventilationskanal

Cradle to Cradle ventilationskanal

CradleVent er verdens første Cradle to Cradle certificerede ventilationskanal. Cradle to Cradle er en designstrategi, hvor affald er lig føde og dermed kan indgå i et nye teknisk kredsløb. Det er en bæredygtig og fremtidssikker måde at behandle verdens naturressourcer..
Danisol Isolering

Danisol Isolering

ISOLERING - Danisol isolering er et isoleringsfirma, som har speciale i hulmursisolering, loftisolering, efterisolering, built-up isolering og alt anden form for isolering.

Isolering er både til dig der ønsker at vedligeholde, eller bygge nyt. Ring og få et tilbud på isolering idag. Hulmursisolering, Loftisolering, Teknisk Isolering, Built-Up isolering, Isoleringsfirma, Autoriseret Isoleringsfirma, Mansardtag isolering, Efterisolering, Indblæsning i Etageadskillelse, Bygningsrenovering.
DanPlank Trægulve

DanPlank Trægulve

DanPlank producere alle deres plankegulve i Give, hvor de har produceret kvalitetstrægulve i over 25 år! De forskellige gulve er lamelopbygget i 3-lags konstruktion, hvilket gør dem mere formstabile.

Det er altid muligt at gøre et kup på hjemmesiden, når man kan købe restpartier! Der er altid mulighed for at hente tips og råd på hjemmeside, så du får det bedste resultat..
Dansk Farve Shop

Dansk Farve Shop

Dansk Farve Shop er altid et konkurrencedygtigt valg, når man vil have en stabil leverandør indenfor farvehandel, kun med den lille fordel at vi altid er i fint humør og bruger tid på at lytte til dine målsætninger og ønsker..
Dansk Indbrudssikring - Hvorfor lukke tyven ind?

Dansk Indbrudssikring - Hvorfor lukke tyven ind?

Dansk Indbrudssikring levere som de eneste i Danmark indbrudssikre vinduer og døre, der er godkendt af forsikringsbranchen.

Vinduerne og dørene er testede og har fået et certifikat fordi de lever op til normen for indbrudssikre vinduer og døre. Dansk Indbrudssikring er nok det første firma i Danmark, der er blevet anbefalet af Det Kriminalpræventive Råd til Justitsminister Lars Barfod, vi var i TV-Avisen i foråret, hvor professor Jan va.
E.H Isolering I/S

E.H Isolering I/S

Vi har ekspertise indenfor mange område af isolering og i at gøre dit hus grønnere. Så tag os med i dine overvejelser inden du besluttet om det kan betale sig eller ej. Vi dækker primært Brønshøj, Hvidovre og København, men vi kommer gerne til dig hvis dit projekt er spændende nok..
Efterisolering - Papiruld

Efterisolering - Papiruld

Papiruld Danmark er danmarks eneste producent af isoleringsmaterialet papiruld og vi har eksisteret i over 20 år. Papiruld har 35 autoriserede isolatører som indgår i et landsdækkende net. De er alle uddannede fagfolk som alle har gennemgået papiruld Danmarks isoleringskursus..