tilmeld link

Bolig -» Byggematerialer


Hvis du skal bruge nogen byggematerialer til boligen, kan du højst sansynligt finde det du skal bruge her. Kig igennem vores tilmeldte hjemmesider her.

abelona.dk

abelona.dk

Hos abelona finder du et stort spændende udvalg af super rustikke væg og gulv fliser importeret direkte fra de græske bjerge samt stor græsk flise fabrik. Vores speciale er brudfliser og klippevægge som vi har lært at lave i Grækenland ! Egen import - Kun direkte salg - Udførelse.
Altomhus - Illustreret Byggeordbog

Altomhus - Illustreret Byggeordbog

Bygningsdele og husdetaljer. Hvad hedder det ? - Hvor sidder det ? Interaktive illustrationer med ord og definitioner.

Mere end 6.000 ord og udtryk om huse og byggeri, med forklaringer i tekst og illustration. Søg visuelt bygningsdel for bygningsdel, eller søg fritekst i søgefeltet - eller benyt i emneinddelt ordbog..
Billigepostkasser.dk

Billigepostkasser.dk

Den nye postlov, der blev vedtaget i 2004, betyder i praksis, at alle etageejendomme skal være forsynet med samlede postkasseanlæg, der er direkte tilgængelige for postbudet ved opgangen eller ejendommens indgangsparti.
Loven kræver ligeledes at postkasseanlæggene er etableret inden udgangen af 2009. Billigepostkasser.dk monterer postkasser og brevkasseanlæg i etageejendomme.
Få et godt tilbud på billige postkasser inden den nye postlov tr&.
bolius.dk - Byggematerialer

bolius.dk - Byggematerialer

Har du brug for information om byggematerialer? Gode tips, inspirations- og gør-det-selv artikler fra Danmarks Videncenter for boligejere.

Bolius har ligeledes fastansatte arkitekter og bygningskonstruktører der kan give dig ekspertrådgivning om valg og køb af byggematerialer. .
Brabrand Fineringscentral

Brabrand Fineringscentral

Salg af finer samt pålimning, klipning og fugning af format finér. Vi sælger både til private og erhverv i store og små mængder.

For eksempel bistår vi med finerarbejde og finering af emner til små og store snedkerier. Det kan f.eks. være køkkenfronter, garderobeskabe, paneler og andet inventar, hvor man ønsker en høj standard.

Vi er også behjælpsomme med, at spænde nyt finer på l&.
Bridgesystem.dk

Bridgesystem.dk

badebro, bådebro, Handicapbroer, golfbane bro, bro, alu. bro.
Brik + Brik A/S

Brik + Brik A/S

BRIK + BRIK A/S har et bredt sortiment af byggematerialer. Vi forhandler bl.a. tagtilbehør, vægpaneler, mursten, eksklusive belægningssten og færdig garager.

Vores mange forhandlere dækker både Sjælland, Fyn, Jylland og det øvrige Danmark.

Vi har også et stærkt samarbejde med kompetente tagmestre, som står klar til at hjælpe dig.
På vores hjemmeside kan ses billeder af alle vores produkter og uanset om du har spørgsmål eller ønsker et konkret tilbud, så er du meget velkommen .
Byg i tegl

Byg i tegl

Mursten og tegl giver masser af muligheder for et nyt hus eller en ombygning. Og så er det meget let at vedligeholde. Murstenshuset har samtidig et rigtig godt indeklima..
Bygamok - Træ og Byggevarer

Bygamok - Træ og Byggevarer

Bygamok er en ny byggemarked- og trælast webshop med salg af alt indenfor byggematerialer, betonvarer, værktøj, arbejdstøj og hus og have.

Vi yder også byggerådgivning/vejledning, så du kan få hjælp til at realisere dine byggeprojekter..
Byggemarked, Trælast, Tømmerhandel - Knud Larsens Byggecenter

Byggemarked, Trælast, Tømmerhandel - Knud Larsens Byggecenter

Hos Knud Larsen Byggecenter er et stort byggemarked som gerne vil give en god oplevelse til sine kunder når de handler og gøre det nemt for dem at handle.

Her kan du få alt indenfor trælast og tømmerhandel og nogle af de 10 mest solgte produkter er pejsebrænde, træbriketter, flisegrus, stabilgrus, nybrosten, plasmo trapezskruer, gipsplader og meget mere..
BygMax

BygMax

BygMax.dk dit online byggecenter med alt indenfor kvalitets byggematerialer, VVS, el, byggemarkedsvarer og alt til hus og have direkte leveret i hele landet.
Vi har dag til dag levering som en selvfølge.

BygMax.dk - online siden 2002.
Cordes Glas - Autosolfilm, bygningolfilm, glasarbejde, gitre & sikkerhedsfilm af glarmester

Cordes Glas - Autosolfilm, bygningolfilm, glasarbejde, gitre & sikkerhedsfilm af glarmester

Glarmester-firma som leverer alt i glas og solfafskærmning, f.eks. autosolfim, bygningssolfilm, brusedøre og sikkerhedsglas.
Kvalitet og et positivt og venligt indtryk er i højsædet hos Cordes Glas! Så kom blot nærmere.
Danisol Isolering

Danisol Isolering

ISOLERING - Danisol isolering er et isoleringsfirma, som har speciale i hulmursisolering, loftisolering, efterisolering, built-up isolering og alt anden form for isolering.

Isolering er både til dig der ønsker at vedligeholde, eller bygge nyt. Ring og få et tilbud på isolering idag. Hulmursisolering, Loftisolering, Teknisk Isolering, Built-Up isolering, Isoleringsfirma, Autoriseret Isoleringsfirma, Mansardtag isolering, Efterisolering, Indblæsning i Etageadskillelse, Bygningsrenovering.
DanPlank Trægulve

DanPlank Trægulve

DanPlank producere alle deres plankegulve i Give, hvor de har produceret kvalitetstrægulve i over 25 år! De forskellige gulve er lamelopbygget i 3-lags konstruktion, hvilket gør dem mere formstabile.

Det er altid muligt at gøre et kup på hjemmesiden, når man kan købe restpartier! Der er altid mulighed for at hente tips og råd på hjemmeside, så du får det bedste resultat..
Dansk Indbrudssikring - Hvorfor lukke tyven ind?

Dansk Indbrudssikring - Hvorfor lukke tyven ind?

Dansk Indbrudssikring levere som de eneste i Danmark indbrudssikre vinduer og døre, der er godkendt af forsikringsbranchen.

Vinduerne og dørene er testede og har fået et certifikat fordi de lever op til normen for indbrudssikre vinduer og døre. Dansk Indbrudssikring er nok det første firma i Danmark, der er blevet anbefalet af Det Kriminalpræventive Råd til Justitsminister Lars Barfod, vi var i TV-Avisen i foråret, hvor professor Jan va.
Efterisolering - Papiruld

Efterisolering - Papiruld

Papiruld Danmark er danmarks eneste producent af isoleringsmaterialet papiruld og vi har eksisteret i over 20 år. Papiruld har 35 autoriserede isolatører som indgår i et landsdækkende net. De er alle uddannede fagfolk som alle har gennemgået papiruld Danmarks isoleringskursus..
Flisestudiet.dk

Flisestudiet.dk

Fliser og klinker finder du hos Flisestudiet dk i Århus.
Vores import af italienske granit, marmor eller mosaikfliser er meget tidløst.
Vi viser i vores udstilling små 100 visuelle miljøer med klinker og fliser til køkkenet samt granitfliser og marmorfliser til hele boligen.
Vi forhandler ligeledes eksklusive gulvfliser, vægfliser og glasmosaik til deres badeværelser i vores showroom. Vi kan ligeledes tilbyde flotte granitbordplader incl v.
Glasmosaik Glostrup - Alt i marmor og granit

Glasmosaik Glostrup - Alt i marmor og granit

Stort udvalg af marmor, granit og mosaik til badeværelser og køkken.

Mosaikhjørnet A/S i Glostrup på Vestsjælland, vi levere en god service, og vores priser er i blandt Sjællands bedste på kvalitets produkter..
Grindsted Betonvarefabrik A/S

Grindsted Betonvarefabrik A/S

Grindsted Betonvarefabrik producerer CE mærkede betonvarer; belægningssten, fliser, havefliser, haveanlæg, terasse, betonrør, betonbrønde. Produktionen er overvåget af BVK, hvor Ä mærket er din sikkerhed for kvalitet og holdbarhed..
Interglas

Interglas

Interglas sælger termoruder og glas til markedes billigste priser.
Alt glas er produceret i Tyskland men har Dansk glasgaranti mod dukkede termoruder på 5 år, igennem GS ordningen.
Vi har også alt tilbehør, lister, gummibånd, dykkere mm samt alt i beslag og værktøj. Vi sælger via hjemmesiden til både private, håndværkere og vinduesproducenter..