tilmeld link

Bolig -» Byggeri

Diverse sider som omhandler byggeri af boliger og bygninger vil samles her
0
0,0
 Stem
A2Vent

A2Vent

A2Vent har mere end 20 år erfaring. De leverer god service og ventilation løsninger af høj kvalitet til tiden – til både private kunder og til mange forskellige brancher. Og det har heldigvis givet en lang række tilfredse kunder.
Vil du høre mere om, hvordan de kan hjælpe dig med en ventilation løsning, så kontakt dem på telefon eller via vores kontaktformular på hjemmesien. De giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste opgave.
FÅ ET GODT INDEKLIMA MED MODERNE VENTILATIONSANLÆG
Et.
1
4,0
 Stem
Abson

Abson

Abson forhandler kvalitetscarporte i varmgalvaniseret stål, med mulighed for modulbaseret udvidelser som redskabsskur, cykelstativ, espalier og meget mere. Abson er drevet af fagfolk med årelang erfaring og derfor kan du altid få kvalificeret rådgivning gennem hele processen..
1
4,0
 Stem
Alfa Kviste ApS

Alfa Kviste ApS

Alfa kviste leverer kviste i hele landet. Vi fokusere på færdigkviste i høj kvalitet, så der vil altid laves en omfattende kvalitetskontrol af alle kviste. Vi stræber efter at vores produkter og service er så gennemskuelige for forbrugeren som muligt. Derfor kan du bla. Gå ind på vores hjemmeside og regne ud hvor meget en tagkvist vil koste til din bolig. Skulle du have spørgsmål til produkter, eller andet er du altid velkommen til at ringe på 7177 6655.
5
4,0
 Stem
Altan og Balkon fra MiNALTAN.dk

Altan og Balkon fra MiNALTAN.dk

MiNALTAN er en ny spiller på markedet for altaner og balkoner. Hos os kan du designe din egen altan eller lade vores eksperter designe den for dig. Vi har et 3D visualiseringsprogram som kan illustrere for dig hvordan din nye løsning vil se ud.

Vi leverer din nye altan eller balkon, og det er super nemt at sætte dem op.
Vi har et eget udviklet system som er unikt, og som gør at det er hurtigt og nemt at opsætte vores løsninger..
1
4,0
 Stem
Altan Pris

Altan Pris

Det er uigennemskueligt at finde ud af hvad en altan faktisk koster. På Altan-pris.dk vil du blive guide til hvordan du finder ud af hvad en altan koster, og samtidig med det guides til at presse prisen..
1
4,0
 Stem
Altiflex

Altiflex

Altiflex er en miljømæssig, økonomisk og social ansvarlig virksomhed, der går efter at gøre Altiflex-systemet til en af de store spillere og en fast del af byggebranchen. Løsningerne er lavet med tanke på at fremme arbejdsmiljø og sikkerhed på byggepladsen. Kompetencerne ligger indenfor bl. a. facadeaflukning, porte, døre, støvvæge, m.m. Altiflex pryder sig desuden af at have års erfaring indenfor kvalificeret rådgivning..
1
4,0
 Stem
Andersen & Tardini ApS

Andersen & Tardini ApS

Andersen og Tardini er et firma der arbejder både med de fine og grove arbejdsopgaver. Vi har uddannede tømrer og snedker ansat, hermed kan vi eksekvere flere forskellige arbejdsopgaver. De arbejdsopgaver vi tilbyder er alle variationer af tømrer og snedker opgaver. Uafhængig af om det er et nylavet hus eller et slidt hus, står vi til rådighed. Vi har samarbejde med andre håndværkergrupper og derfor hjælper vi også med fulde entepriser. Ydelser som vi har erfaring med er for eksempel renovering.
9
3,8
 Stem
Anton Christensen ApS

Anton Christensen ApS

Hjemmeside for et entreprenør & aut. kloakmester firma, der vil med vorse hjemmeside vise vores kunder hvad vi kan, samt følge vores igang værende projekter.
Ud over de tradisonele opgaver laver vi også en lang række special opgaver samt udvikler nogle special maskiner der kan lette det tradisonele entreprenør og kloak arbejde..
0
0,0
 Stem
Anven

Anven

Hos Anven tilbyder vi ventilatorer, specielt udviklet til et hvert formål. Vi giver dig rådgivning om diverse ventilatorer , så du ved du er på den sikre side. Vores indehaver Irene, har mange års erfaring med beregning af ventilatorer, da hun har været rådgiver hos Juvenco. Det er vigtigt for både os og dig at vi finder den rigtige løsning fra starten af, da det i sidste ende vil gavne alle parter..
2
4,5
 Stem
Art-tek Ingeniør Rådgivning

Art-tek Ingeniør Rådgivning

Art-tek er et rådgivende ingeniørfirma som arbejder efter mottoet "Det er ikke altid, at den billigste løsning, der er den billigste, men den bedste løsninger ALTID den billigste".Vi leverer ingeniørrådgivning af højt kvalitet og vi gør det for konkurrencedygtige priser. Vi arbejder for private, erhverv, entreprenører og boligforeninger. Geografisk er vi uafhængig, dvs. vi kan arbejder på projekter i København og Frederiksberg, på Fyn og i Jylland. Ingeniørfirmaet Art-tek levere rådgivning inden.
1
4,0
 Stem
AUBO Køkken & Bad

AUBO Køkken & Bad

Hos AUBO Køkken & Bad kan du finde inspiration til din nye køkken, bad eller garderobe. Besøg en af vores 19 forhandlere, og gør din drøm til virkelighed. Hos AUBO hjælper vi dig med gratis starthjælp. Du kan få gratis opmåling, udarbejdelse af 3D tegninger, indretningsforslag og meget meget mere. Besøg vores hjemmeside, for at finde en forhandler nær dig, eller for at finde inspiration til dit nye køkken, bad eller garderobe..
1
4,0
 Stem
Brondum

Brondum

Brøndum designer, installerer og servicerer komplette og energi- effektive kvalitetsløsninger til bygninger og industrianlæg.Brøndum styrer tekniske projekter af selv de største byggerier, og sikrer minimalt ressourcespild, overholdelse af afleveringstermin og i aftalt kvalitet til den aftalte pris..
1
4,0
 Stem
Bryrup Hal-Byggeri A/S

Bryrup Hal-Byggeri A/S

Halbyggeri producerers af Bryrup Hal-Byggeri A/SHalbyggeri til en lang række formål indenfor landbrug og industri. Vi ønsker at være dit fortrukne valg, når du vil anskaffe dig et nyt halbyggeriHalbyggeri er vi specialister i. Vi producere enhver form for halbyggeri. Og vi har altid fokus på udviklingen inden for denne type byggeri , så vi konstant kan leverer de mest effektive og bedste løsninger til vores kunder. Inden for byggning af haller er vi nogle af de beste i landet.Vi har stor viden .
1
4,0
 Stem
bs-TØMRER - Tømrerarbejde med kvalitet

bs-TØMRER - Tømrerarbejde med kvalitet

Tømrerarbejde med kvalitet til de helt rigtige priser. Brdr. Stensgaard har udført tømrerarbejde på hele Fyn gennem mange år. Vore trofaste kunder synes godt om såvel arbejdets kvalitet som prisniveauet for vore håndværkerydelser. Foruden vi kan tilbyde vore kunder udførelse af tømrerarbejde i fagentreprise, udfører vi også byggeopgaver i hovedentreprise på hele Fyn. Vi udfører nybygninger og reparationer indenfor erhvervs- og privatsektoren. bs-TØMRER udfører også renoveringsopgaver og reparat.
1
4,0
 Stem
Bur Tømrerforretning A/S

Bur Tømrerforretning A/S

Tømrerforretning i Vemb ved Holstebro. Renovering af byggeri, om- og tilbygning, nybygning, tagarbejde, zink tagrender er nogle af de tømreropgaver, vi tilbyder. Over 35 års erfaring og eget værksted til opskæringsopgaver..
1
4,0
 Stem
Byg billigst - Byggerådgivning til alle

Byg billigst - Byggerådgivning til alle

Byg-billigst er en portal på internettet som beskæftiger sig med byggerådgivning af professionelle håndværkere samt private gør det selv folk. Vores mission er at skabe bedre byggeri til billigst mulige pris. Byg Billigst udgiver artikler som hjælper og giver gode råd til byggeopgaverne, eller giver inspiration til indretningen af baderværelset, stuen eller køkkenet.Vi udgiver testresultater af produkter, materialer osv. for at sikre at forbrugerne kan tage en fornuftig beslutning, samt at de ka.
1
4,0
 Stem
Byg Expert

Byg Expert

Når du skal bygge nyt eller renovere dit hjem bør du overveje bygexpert. Vi bygger eller renoverer på en ordentlig måde og til en fornuftig pris. Alle vores bygge og renoverings aftaler er på skrift, og du kan derfor være sikker på at dit bygge eller renoveringsprojekt bliver lavet som aftalt..
7
3,3
 Stem
Byggefirma Vestfyn

Byggefirma Vestfyn

Planlægning og gedigent håndværk har sammen med kvalitet været nøgleordene for Byggefirma Vestfyn siden etableringen i 1969 så lad os få en uforpligtende snak på basis af jeres ønsker. På gensyn.
9
4,0
 Stem
Byggefirmaet Bertelsen & Larsen Aps, Varde

Byggefirmaet Bertelsen & Larsen Aps, Varde

Byggefirmaet opfører individuelle enfamiliehuse. Vi har opbygget en bred viden omkring denne form for byggeri, og husene bliver projekteret og udført efter den enkelte bygherres ideer og behov.
Vores målsætning er forsat den samme; Kvaliteten af hver enkel bolig, vi bygger, er langt vigtigere end antallet af huse.
Vores huse opføres, i tidløs stil, af gode og gennemprøvede materialer. Vi indpasser løbende nye byggekomponenter og metoder uden at gå på kompromis med kvaliteten..
1
4,0
 Stem
Byggeportal.dk

Byggeportal.dk

Alt om byggeri. Byggeviden, byggelink og byggefakta. Hvis du mangler hjælp når du skal til at bygge. Hvis du har et spørgsmål om byggeri, så svare vi gerne på det. Send dit spørgsmål om byggeri til os..