tilmeld link

Bolig -» Renovering

Står du over for at skulle vedligeholde eller renoverer din ejendom, har vi samlet relevante links her til netop det. Vi lister alt i bolig renovering vi får tilmeldt.
0
0,0
 Stem
Renovering af Murstens Facader

Renovering af Murstens Facader

Fugekrads A/S er et specialiseret fugefirma. Vi fræser fugerne ud og fuger huset op på ny. Vi anvender kun danske godkendte mørteltyper i bedste kvalitet. Når du har valgt at Fugekrads skal skifte dine fuger, er, det første vi gør, at afdække grundigt. Vi afdækker altid med en kraftig plastikdug, som sikrer at dine vinduer og døre ikke tager skade af kalken fra fugerne. Vi bruger meget energi på at afdækning..
6
4,2
 Stem
Renovering Himmerland - Fornuftige priser!

Renovering Himmerland - Fornuftige priser!

Hos A & N Tømrer og emballage virksomhed, har vi erfarne og uddannede tømrer ansat. De står klar til at udføre dit næste byggeprojekt. Skal du renovere huset, eller bygge til ?

Så er vi virksomheden som kan klare det, også til en fornuftigt pris og god kvalitet !
Du finder mere information på vores hjemmeside, ring i dag..
2
4,0
 Stem
Renovering i Vig

Renovering i Vig

Velkommen til Nilsson Byg ApS. Vi tilbyder alle slags byggerier. Skal du have bygget et helt nyt hus, et badeværelse, eller renoveret noget, eller lavet en tilbygning, så står vi klar på pletten.

Vi laver stort som smår og kan give dig tilbud på en totalløsning hvis du har meget du skal have lavet. Besøg vores hjemmeside for nærmere indformation..