tilmeld link

Bolig -» Boligrådgivning

Skal du finde nogen former for rådgivning omkring din nuværende bolig, eller en ny bolig? Vi vil forsøge at samle de relevante rådgivnings links her
1
4,0
 Stem
AB Clausen Rådgivende Ingeniører

AB Clausen Rådgivende Ingeniører

AB Clausen Rådgivende Ingeniører har stor erfaring med statiske beregninger. Typisk kan vi som Rådgivende Ingeniører levere statiske beregninger på mindre projekter inden for 10 arbejdsdage. Statiske beregninger er vores hovedkompetence. AB Clausen Rådgivende Ingeniører udfører statiske beregninger over hele landet. På vores hjemmeside kan i se mere om priser og leveringstider..
5
3,4
 Stem
Bang & Beenfeldt A/S rådgivende ingeniører

Bang & Beenfeldt A/S rådgivende ingeniører

Bang & Beenfeldt A/S er et velrenommeret ingeniør- og arkitektfirma.
Vi har snart 40 års erfaring med bygningsrådgivning af private, erhverv og boligforeninger.

Vi rådgiver indenfor renovering, om- og tilbygninger, energi, konstruktioner og VVS. Vi udfører energimærkning og tilstandsrapporter og vedligeholdelsesplaner.

Vi hjælper hvert år ca. 300 forskellige bygherrer på en kompetent og professionel måde. Lad os også hjælpe dig/jer!.
1
4,0
 Stem
Boligadvokat

Boligadvokat

Hos Boligadvokat, kan du helt gratis få juridisk rådgivning til køb og slag af din bolig. Det er svært for rigtig mange at forstå alle de juridiske aspekter omkring en bolighandel, som skøde, tinglysning og tilstandsrapport. Boligadvokat har gjort det nemt og let forståeligt at sælge din bolig..
1
4,0
 Stem
Boligadvokat24

Boligadvokat24

Står du og skal til at købe drømme-boligen? Så løber du helt sikkert ind i ord som advokatforbehold, købsaftale, ejerskifteforsikring og tinglysning der alle kan være svære lige at forstå. Hos Boligadvokat24 har vi et bredt hold af kompetente advokater der står klar til at hjælpe dig igennem hele bolighandlen, effektivt og sikkert, til en rimelig pris..
1
4,0
 Stem
Boligadvokat-Guiden

Boligadvokat-Guiden

Boligadvokat-guiden har til formål at informere bolig køberen eller sælgeren angående de mange beslutninger og praktiske dokumenter der skal holdes styr på. Derfor er det naturligt at indrage boligadvokater processen, da de netop kan rådgive og behjælpe disse processer..
1
4,0
 Stem
Boligadvokatkontoret.dk

Boligadvokatkontoret.dk

Boligadvokatkontoret ligger i hjertet af københavn og er medlem af advokatsamfundet. Marianne Buchwald har i mere en 10 år sikret kompetent rådgivning ved handel med fast ejendom.Står du og skal købe eller sælge din bolig, så hjælper vi gerne med en uforpligtende samtale.Vores motto er: ingen handel ingen regning!.
9
4,0
 Stem
Boligkontrol.dk

Boligkontrol.dk

Boligkontrol.dk er en konsulent virksomhed, som arbejder indenfor bygge- og ejendomsbranchen.
Får lavet et hustjek og udarbejdet en vedligeholds rapport, så har du styr på kommende vedligeholds udgifter.
Udføres af bla. Ingeniør, arkitekter, murere og tømrere. KUN fagfolk..
1
4,0
 Stem
boligraadgiver.dk

boligraadgiver.dk

Uafhængig og objektiv boligrådgivning for købere & sælgere.Køberrådgivning: Gennemgang af handlen og dens dokumenter samt udarbejdelse af skøde og tinglysning.Sælgerrådgivning: Uvildig boligrådgivning i forbindelse med salg af bolig og i forbindelse med valg af ejendomsmægler.Skødeskrivning: Nem og hurtig tinglysning af dit nye skøde.
9
3,7
 Stem
Bolius Boligejernes Videncenter A/S

Bolius Boligejernes Videncenter A/S

Bolius - gør dit hus mere værd. Vi formidler pålidelig og ajourført viden og kan rådgive dig personligt om din ejerbolig.
Det vil vi gøre ved at tage boligejerne alvorligt, vise fordelene ved at bruge rådgivning og sige tingene, så de kan forstås..
1
4,0
 Stem
Bomae - Køberrådgivning

Bomae - Køberrådgivning

Hos Bomae yder vi uvildig køberrådgivning i København og på Sjælland. Det betyder at man som køber ikke længere står alene når man laver en af livets største investeringer.Vi forhandler med både ejendomsmægler og bank samt sørger for gennemgang af alle relevante dokumenter ved vores advokat..
6
3,5
 Stem
Danske Bygningssagkyndige

Danske Bygningssagkyndige

Danske Bygningssagkyndige tilbyder udførelse af energimærke, tilstandsrapport, købergennemgang og køberrådgivning i hele Danmark.
Danske Bygningssagkyndige består at et netværk af professionelle uvildige bygningssagkyndige..
1
4,0
 Stem
Dansk-skimmel

Dansk-skimmel

Dansk-skimmel er den professionelle løsning, til dig der har skimmelsvamp eller mistanke om skimmelsvamp. Skimmelsvamp er sundhedsskadelige og gør mange mennesker syge. Hvis du har symptomer på skimmelsvamp, er løsningen for mange at få lavet en skimmelsvamp undersøgelse ef en ekspert. Ved en skimmelsvamp undersøgelse bliver hele boligen undersøgt og der bliver udtaget skimmelsvamp test. Der kan påvise omfanget af skimmelsvamp..
1
4,0
 Stem
Det komplette huseftersyn

Det komplette huseftersyn

Skal du sælge din bolig? Så har du behov for en tilstandsrapport, energimærkning og elinstallationsrapport fra factum2.Kontakt derfor factum2 og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.Vi er samtidig også førende inden for byggeteknisk rådgivning, termografering, indeklimaanalyser og tæthedsprøvning.
1
4,0
 Stem
Dinbyggerådgiver

Dinbyggerådgiver

Dinbyggerådgiver.dk er din rådgiver, når du skal lave nybyggeri, renovering af eksisterende bygning eller til- og ombygning. Vi sikrer dig en tryg proces og imod økonomiske overraskelser senere hen. Vi hjælper dig med a gå alle detaljerne igennem, så du får, hvad du betaler for..
1
4,0
 Stem
Energihuset Danmark ApS

Energihuset Danmark ApS

Energihuset Danmark ApS tilbyder ingeniør- og arkitektrådgivning i hele Danmark.Vores kerneområde er udarbejdelse af energimærker, tilstandsrapporter og el-eftersyn til både private, boilgforeninger og erhverv.Derudover tilbyder vi generel rådgivning i forbindelse med boilgrenovering, energioptimering, køb/salg af bolig, vedligeholdelsesplaner m.m.Vi sigter altid efter at levere den bedste kvalitet, til den bedste pris, hurtigst muligt..
17
4,1
 Stem
Falck Alarmsystem - Skræddersyet efter dine behov

Falck Alarmsystem - Skræddersyet efter dine behov

Dansk Statistik har lavet undersøgelser, der viser, at antallet af indbrud i private boliger er steget de seneste år.
Det betyder at flere og flere danske boligejere der kommer hjem til et hus der er blevet tømt af uindbudte gæster. Hvis du er boligejer, kan du sikkert levende forestille dig, hvor frygteligt dette scenarie er.
Ønsker du at sikre dit hjem mod indbrud, er det en rigtig god ide at få installeret et alarmsystem. Falck kan installere et alarmsystem til dig på ca. to timer. Di.
1
4,0
 Stem
Hus.tips

Hus.tips

En blog med gode råd om boligkøb, forsikring, økonomi, boliglån, vedligehold og meget mere. Siden guider dig til bedre valg der vedrører din bolig og alt hvad det indebærer - det omhandler din vigtigste ejendel, nemlig dit hjem!.
4
3,8
 Stem
Ingeniør

Ingeniør'ne A/S

Vi har været rådgivende ingeniører siden 1972. Vi kan lave energiberegning, termofotografering, energieftersyn og bygherrerådgivning.

Vi holder altid hvad vi lover, så derfor er vi en stabil partner i dit kommende byggeprojekt.

På vores hjemmeside kan der findes referencer på tidligere udførte opgaver samt yderligere information omkring hvad vi kan tilbyde. Vi har hovedkontor i Esbjerg og en afdeling i Vojens..
4
3,0
 Stem

JDM Rådgivende Ingeniør

JDM Rådgivende Ingeniør udarbejder lovpligtige energimærker og tilstandsrapporter på store og små ejendomme herunder handel og erhverv samt offentlige bygninger.
Vi udfører desuden termografi og tæthedsanalyse samt energi- og VVS-teknisk rådgivning..
1
4,0
 Stem
lelaw.dk

lelaw.dk

Juridisk rådgivning ved køb af bolig, selvsalg og tinglysning af skøde, skilsmisseskøde. LE LAW tilbyder faste lave priser på juridisk bistand og rådgivning indenfor køb af fast ejendom og andelsboliger..