tilmeld link

Bolig -» Badeværelser

Hjemmesider der omhandler badeværelser samles her. Pt. er der ikke så meget at vælge imellem her, men tilmeld endelig et link til denne kategori
7
4,0
 Stem
Bad Element

Bad Element

Bad Element ApS leverer fra egen produktion i Polen præfabrikerede badekabiner til nybyggeri og renovering markederne.

Badekabinerne er tegnet i Danmark efter kundernes ønsker og behov er bliver derefter produceret i Polen på Bad Elements egen fabrik.

Bad Element ligger i Horsens men betjener kunder i hele Danmark. Inden for præfabrikerede badekabiner har Bad Element 25 års erfaring og er dermed et af Danmarks dygtigste og mest kompetente virksomhed der fremstiller badekabiner. <.
7
4,3
 Stem
Badekar og spabade | Royal Bathroom A/S

Badekar og spabade | Royal Bathroom A/S

Dansk producent af spabade og badekar. Er leveringsdygtige i badekar og spabade som rektangulærekar, hjørnekar og asymetriske kar.

Forhandler af hygieineprodukter til bakteriebekæmpelse af bakterier i spabade.
Vores 25 års erfaring har bør være overbevisende nok til at kvalitet er vores nøgleord..
12
3,3
 Stem
badstil

badstil

Alt i fliser og klinker til alle formål. Alt til dit badeværelse og meget mere.
Bordplader i alle materialer samt alt indenfor Vvs og sanitet. Kom forbi vores showroom i slagelse for inspiration..
1
4,0
 Stem
Brdr Søegaard - Eksperter i renovering af badeværelser

Brdr Søegaard - Eksperter i renovering af badeværelser

Vi er eksperter i totalrenovering af badeværelser. Vi følger projektet fra begyndelse til ende, helt ned i mindste detalje, når vi gør dine badeværelsesdrømme til virkelighed. ​Vi bidrager med design idéer, spørgsmål til funktionalitet samt rådgivning i forbindelse med unikke løsninger, der kan gøre netop dit badeværelse til et smukt og afslappende rum at befinde sig I.Intet er for stort eller småt. Om du er til sauna, indendørs vandfald, flerpersoners spa, biopejs eller blot ønsker at dit.
16
4,5
 Stem
CopenhagenBath

CopenhagenBath

CopenhagenBath forhandler flotte baderumsmøbler i lækker italiensk design.
CopenhagenBath er en internetbutik, hvor du kan få inspiration til dit nye badeværelse, og købe direkte på nettet og få leveret varene til din hoveddør..
7
3,6
 Stem
Energi og vandbesparelser

Energi og vandbesparelser

hos Tandrup Water Solutions finder du vandsparer løsninger med meget kort tilbagebetaling, basseret på dansk producerede vandsparer perlator og luftblandere, samt vandalsikrede brusehoveder.

Vi hjælper boligforeninger, kommuner og offentlige organisationer med at spare store beløb på vand og varme samt CO2..
14
3,5
 Stem
Fired Earth

Fired Earth

Fired Earths udvalg af vægfliser er uden sidestykke og tilbyder et hånd-plukket udvalg i franske provence fliser, glasmosaik i unik kvalitet, glas-fliser, engelsk flisehåndværk og et udvalg af de bedste fliser fra alverdens fliseovne.
Udvalget er meget stort. Klik dig videre og opleve hvor mange skønne serier af fliser der gemmer sig bag ved overskrifterne.
Der er masser af billeder og priser på samtlige fliser.
6
3,7
 Stem
Flisebent.dk

Flisebent.dk

Vi har fliser fra hele verden alt er ejen import. kom og se vores 1500m2 showroom med fliser og baderumsmøbler vi kan hjæple med design af køkken og bade i 3D tegning samt profesionel rådgivning.
Vi er en virkesonhed der har exsiteret i mere end 40år..
6
4,0
 Stem
Gulvvarme-service.dk

Gulvvarme-service.dk

Har De fejl på Deres el gulvvarme kan De trygt ringe. Jeg har speciale i sporing samt reparation af defekte gulvvarmekabler.

Fejl kan opstå f.eks. ved manglende gennemgang eller overgang i kablet, hvilket viser sig ved udkobling af HFI/HPFI relæet..
13
4,0
 Stem
Jacuzzi.dk

Jacuzzi.dk

Eksklusive Brusekabiner - Designer Brusekabiner. Der findes utallige typer og udgaver af brusekabiner. Du skal være parat til at ofre noget på brusekabiner projectet - du ved godt at pris og kvalitet hænger sammen, brusekabiner er ikke bare brusekabiner, der er forskel på hvilken materiale de er lavet af, en brusekabine skal kunne tåle mange års brug, uden at blive kedelig i udseende.
Vil du vide mere om nye brusekabiner, så klik ind på jacuzzi.
0
0,0
 Stem
Køkken og bad Kolding

Køkken og bad Kolding

Nyt Køkken Kolding eller nyt badeværelse i Kolding. Kom ind til Kolding Køkken og bad center. Vi udstiller køkkener og badeværelser i lange baner. Hvis du ikke vil have et standard køkken hjælper vi gerne til. Vi laver nemlig køkkener på mål. Du kan få køkkenskabe og badeværelses møbler med bordplade og vask som du ønsker. Om du skal have nyt køkken i Fredericia eller nyt køkken i Haderslev er udstilling med køkken i Kolding en god start. Vi har mange forskellige køkken modeller. Vores badeværel.
6
3,8
 Stem
Podek ApS

Podek ApS

PODEK ApS leverer materialer til opførsel af perfekte brusekabiner.
Vores brusekabiner lavet I porebeton kan opføres efter dine individuelle ønsker og behov.
Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om vores produkter og muligheder for at hjælpe dig..
11
3,7
 Stem
Schefe.dk

Schefe.dk

Hjemmesiden beskriver murerfirmaet Murermester Peter Schefe aps. Vi udfører alle typer for badeværelser, lige fra det lille "københavner-bad" til store wellness-rum.

Hjemmesiden indeholder en del billeder fra forskellige opgaver vi har udført. Vi udfører også alle andre mureropgaver, men har badeværelser som speciale.

Vi har primære kunder er private, men har også erhvervskunder som bla. Planet-Huse a/s som er de absolutte.